Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان آمل، آئین تودیع و معارفه فرمانداری ویژه آمل عصر امروز با حضور مسؤولان استانی و شهری برگزار شد و طی حکمی از سوی استاندار مازندران سید عباس حسینی به عنوان سرپرست فرمانداری ویژه سکاندار سیاسی‌ترین ساختمان بلوار امام خمینی(ره) شد.

سید محمود حسینی‌پور با قدردانی از زحمات بیش از ۱۴ ماهه علیرضا شریعت فرماندار سابق، در نخستین انتصاب فرمانداران مازندران در دولت سیزدهم سیدعباس حسینی را به عنوان سرپرست فرمانداری ویژه معرفی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استفاده از همه ظرفیت‌ها برای توسعه و آبادانی آمل

سرپرست فرمانداری ویژه آمل در این مراسم با اعلام اینکه آمل شهری بزرگ و برخوردار از همه موهبت‌ها است، اظهار کرد: در حوزه‌های مختلف کشاورزی، اقتصادی، صنعت، صادرات و سرمایه‌گذاری آمل با دارا بودن رتبه نخست زبانزد است.

سیدعباس حسینی گفت: آنچه که باعث تداوم و پیشرفت آمل در حوزه‌های مختلف می‌شود مشارکت مردمی، همدلی و هم‌جهتی برای تعالی است.

وی با بیان اینکه با تعامل همه جانبه مسؤولان و مردم طی نمایش مدل مشارکتی برای استفاده از ظرفیت‌های بی‌نظیر شهرستان دعوت عمومی دارم، یادآور شد: با استفاده از توانمندی نخبگان و صاحبان فکر و اندیشه در برنامه برنامه ششم و هفتم توسعه نگاه عمیق داریم و هدف‌مان بهره‌مندی از همه ظرفیت‌های نیروی انسانی است.

استفاه از مدیریت مدیریت میدانی و دفاع مقدس در جامعه

فرماندار سابق شهرستان آمل در این مراسم با بیان اینکه آمل شهری شاخص در زمینه اجتماعی، فرهنگی، صنعت، صادرات، کشاورزی و اقتصادی است، اظهار کرد: زمینه برای کار و تلاش فراوان در این شهرستان مهیا است.

علیرضا شریعت با اشاره به اینکه پس از فعالیت در فرمانداری محمودآباد، از هشتم آبان سال ۱۳۹۹ سکان فرمانداری ویژه آمل را در اختیار گرفتم، افزود: طی فعالیت بیش از ۱۴ ماهه در آمل و فرمانداری محمودآباد حتی یک روز مرخصی نداشتم هرچند فعالیت در آمل قابل مقایسه با دیگر شهرها نیست.

وی با بیان اینکه فرماندار جدید آمل فردی جوان، کارآمد، دارای پتانسیل بالا، توانمند و دارای ایده‌های نو است، تصریح کرد: بالاترین سرمایه‌ها در هر جامعه وجود سرمایه انسانی کارآمد است و در این شهرستان فرصت برای تلاش شبانه‌روزی فراهم است.

شریعت با اشاره به اینکه تلخ‌ترین حادثه مدت فعالیت‌ام در آمل ارتحال ملکوتی علامه ذوفنون و سالک توحیدی حضرت آیت‌الله حسن حسن‌زاده آملی بوده است، بیان کرد: باید مدیریت امروز جامعه براساس مدیریت دوران دفاع مقدس باشد هرچند با توجه به منویات رهبر انقلاب اسلامی باید مدیریت میدانی و انقلابی را سرلوحه امور قرار دهیم.

وی فرماندار را محور وحدت دانست و گفت: دستور همه کارهای اجرایی و سیاسی به فرماندار ختم می‌شود.

به گزارش فارس، سید عباس حسینی متولد سال ۵۸ در روستای اسکی‌محله شهرستان آمل است که با مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد کشاورزی و علوم دامی و کارآفرینی و کسب و کار پس از فعالیت در فرمانداری ساری، معاون مدیرکل دفتر هماهنگی اموراقتصادی استانداری مازندران، عضویت در کمیته تخصصی کارگروه پژوهش استان و تدوین سند برنامه عملیاتی اقتصاد مقاومتی مازندران طی سال ۹۵ را در کارنامه فعالیت دارد.

انتهای پیام/۸۶۰۱۲/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: فرمانداری ویژه آمل سید عباس حسینی علیرضا شریعت فرمانداری ویژه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۷۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد

به گزارش صدای ایران از ایرنا، جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه‌کرد دولت‌ها در ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می‌دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه‌کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت‌ها را طی سال ۲۰۲۳ داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده‌بانی مالی» نسبت هزینه‌کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۳ را تنها ۱۳.۵ درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشور‌های در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه‌کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل ۱۴.۲ درصد جی دی پی در سال ۲۰۲۱ به ۱۳.۸ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۱۳.۵ درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشور‌ها پرخرج‌ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه‌کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته ۵۰.۸ درصد بوده است.

متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در این ۳۸ کشور نیز ۳۲.۶ درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در خاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل ۲۹.۷ درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه‌کرد دولت‌ها در برخی کشور‌های دیگر به تولید ناخالص داخلی آنها در سال ۲۰۲۳ عبارت است از: برزیل ۴۷.۹ درصد، چین ۳۳.۹ درصد، مصر ۲۲.۷ درصد، اندونزی ۱۶.۶ درصد، مالزی ۲۳.۳ درصد، عربستان ۳۲.۳ درصد، ونزوئلا ۱۴.۴ درصد، پاکستان ۱۹.۲ درصد، عمان ۲۶.۲ درصد، قطر ۲۴.۴ درصد، روسیه ۳۶.۸ درصد، ترکیه ۳۳.۹ درصد، امارات ۲۵.۹ درصد، و ویتنام ۱۹.۹ درصد.


دیگر خبرها

  • توضیحات معاون فرماندار زنجان درباره نحوه تقسیم‌بندی فضای تبلیغی شهری
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • ستاد پیشگیری و فرماندهی عملیات مدیریت بحران در دهلران تشکیل شد
  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد
  • انتقال آب خام به جیرفت تا ۲ سال آینده
  • رهاسازی «مرکاپتان» سرقت شده باعث بوی نامطبوع در بندرترکمن بود
  • حسینی: دولت سیزدهم به تقابل میدان و دیپلماسی اعتقادی ندارد
  • انتصاب ۳ معاون فرماندار و ۲ بخشدار در استان کرمانشاه
  • نخستین پروانه بهره‌برداری شهرک دولتی صادر شد